handdesinfectie dispenser

Desinfectie Dispensers Wall – Zijn ze de moeite waard om te kopen?

Wanddispensers hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere typen.

Het eerste voordeel is dat het handig en gemakkelijk te gebruiken is. Hij wordt aan de muur gemonteerd zodat je midden in het werkgebied bij de dispenser komt. In tegenstelling tot de draagbare dispensers zijn dispensers voor wandmontage veilig voor patiënten omdat ze zich niet in de buurt van de vloer bevinden waar ze in contact kunnen komen met besmette voorwerpen. Het tweede voordeel van dit type is dat het is ontworpen om minder desinfectiemiddelen te gebruiken. In de meeste gevallen bevatten dispensers die aan de muur zijn bevestigd slechts één middel per injectie, waardoor het veel veiliger is dan draagbare dispensers die meerdere middelen in één fles bevatten.

Een ander voordeel van het gebruik van de wand van de handdesinfectie dispenser is dat het gemakkelijker is om items te desinfecteren wanneer ze niet in gebruik zijn. Veel dispensers bevatten een verscheidenheid aan chemicaliën in één fles om oppervlakken en apparatuur te reinigen. Als een verpleegkundige bijvoorbeeld de arm of handen van een patiënt desinfecteert, kan ze een desinfectiemiddel op het gebied sproeien nadat ze het met het juiste type instrument heeft gereinigd. Dit is handig omdat ze niet elk deel van de wond met een handschoen hoeft aan te raken.

Welke vragen moet u stellen over de wand desinfectiedispensers?

Het antwoord op deze vraag is dat je het het beste kunt vragen aan iemand die deze producten daadwerkelijk heeft gebruikt. Zij kunnen u advies geven over hoe u het product moet gebruiken en of u het op de juiste manier gebruikt. Het is ook een goed idee om uw arts te vragen welk type desinfectiemiddel u moet gebruiken en het type container dat u in uw dispenser moet gebruiken.

Sommige desinfectiemiddelen die door uw arts worden aanbevolen, zijn ethyleendiaminetetraazijnzuur (ETCA), chloordioxide en ozon.

Het grootste nadeel van het gebruik van een desinfectiedispenserwand is dat het product omvangrijk en zwaar is. Als u grote apparatuur heeft waarvoor een grote dispenser nodig is, moet u ervoor zorgen dat u er een koopt die in een kast of in een hoek past. Anders moet u het rondslepen. Sommige dispensers zijn draagbaar, maar hebben een grote opslagruimte nodig; andere zijn misschien te groot voor een klein gebied.

Related Posts