Foodtrucks kunnen vaak allerlei verschillende evenementen verzorgen, groot of klein. Als je een geweldige manier nodig hebt om wat extra inkomen te genereren tijdens de weken van januari, overweeg dan om een foodtruck te huren voor de duur van je verblijf in het gebied. Foodtrucks zijn een uitstekende oplossing voor catering aan bezoekers die voor een speciaal evenement naar de stad komen. Bij aankomst op uw locatie kunnen ze snel en eenvoudig gevuld worden met heerlijk eten voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Ongeacht de dieetbeperkingen en / of -vereisten van uw gasten, kan een geweldig menu vol betaalbaar voedsel voor elk wat wils zijn.

Als je nog nooit een cateringbedrijf voor foodtrucks hebt ingehuurd, kan het een beetje intimiderend zijn om aan de slag te gaan. Gelukkig, als u de tijd neemt om te leren hoe u er een kunt huren en hoe u de juiste kiest voor uw behoeften, kan dit de zaken een stuk eenvoudiger maken. Hier zijn nog een paar handige suggesties om aan de slag te gaan:

* Kosten – Het eerste dat u moet doen voordat u contact opneemt met een bedrijf, is om een idee te krijgen van de geschatte kosten voor de service. Foodtrucks staan bekend als zeer kosteneffectief, waardoor ze voor veel locaties een uitstekende optie kunnen zijn. Zorg er wel voor dat u niet teveel betaalt voor de service. De eenvoudigste manier om erachter te komen wat het gangbare tarief is voor een bepaald type foodtruck, is door contact op te nemen met een paar verschillende cateringbedrijven en offertes te krijgen over de hoeveelheid tijd die het zou kosten om een bepaald type bestelling voor te bereiden. Hoewel eten op een streetfoodtruck leuk en opwindend kan zijn, is het ook belangrijk om rekening te houden met de werkelijke prijs die aan de service is gekoppeld.

* Gezondheidsvergunning – Een foodtruck die alcohol op het terrein zal serveren, heeft een speciale vergunning nodig van de plaatselijke gezondheidsafdeling. Het verkrijgen van deze gezondheidsvergunning kan online worden gedaan via verschillende websites en kost slechts een paar dollar. Op de website van de gezondheidsafdeling staat precies welke soorten foodtrucks op de openbare weg mogen rijden, evenals de regelgeving eromheen. Bovendien biedt deze afdeling een lijst met goedgekeurde leveranciers voor cateringevenementen, dus zorg ervoor dat u controleert of een van uw plaatselijke restaurants de vrachtwagenservice zal leveren.

* Tijdelijke gezondheidsvergunning – Sommige steden hebben een tijdelijke vergunning nodig om een voedselwagen op de wegen te besturen, vooral als de vrachtwagen voedsel zal vervoeren dat zal worden geconsumeerd door mensen met beperkte mobiliteit. Tijdelijke vergunningen zijn minder duur dan jaarlijkse vergunningen en kunnen meestal gemakkelijk worden verkregen via de plaatselijke gezondheidsdienst. U kunt ook overwegen om contact op te nemen met de gezondheidsafdeling voor het verkrijgen van een veiligheidscertificaat voor foodtrucks, dat kan helpen ervoor te zorgen dat u een vrachtwagen bestuurt die zowel veilig als hygiĆ«nisch is. Deze certificering is niet door elke stad vereist, maar veel steden hebben wetten die vereisen dat exploitanten er een hebben, vooral als u gevaarlijke etenswaren op of buiten het terrein gebruikt.

Je moet altijd specifieke vragen stellen voordat je solliciteert naar een horecagelegenheid. Een van de beste vragen die u kunt stellen, is wat voor soort gezondheidsvergunningen en certificeringen nodig zijn voor foodtrucks in uw omgeving. U moet ook weten hoeveel uur het kost om uw horecavergunning te ontvangen en te weten of u een aanbetaling moet betalen voordat u de trailer kunt gebruiken. Vraag ten slotte naar de openingstijden en of uw locatie volgens de plaatselijke voorschriften als een “werkgebied” wordt beschouwd. In sommige gebieden mogen foodtrucks alleen op bepaalde tijden van de dag werken, terwijl andere de tijd helemaal niet beperken.

Lees meer … https://www.toettoetfood.nl/

Related Posts