bullet journal

Hoe u de beste Bullet Journal-notebooks kiest

Het beste bullet-dagboek biedt een eenvoudig notitieboekje met pagina’s waarin u kunt schrijven. Op deze manier kunt u, als u klaar bent om te beginnen met het schrijven van uw volgende boeiende pagina, snel een notitieblok pakken en stoppen terwijl u bezig bent. Als je een pen wilt gebruiken, is een verfrommeld vel papier en een notitieblok voldoende. Er gaat echter niets boven het gemak van een enkele notebook die u eenvoudig opent via de pagina’s in uw bullet journal.

Het lijkt misschien een beetje extravagant om deze route te volgen, maar veel mensen vinden dat ze een dagboek willen bijhouden, hoe groot ze ook zijn. Hoewel de meeste pennen en klein genoeg notitieblokken opties bieden voor dagboeknavigatie, vinden veel mensen het een bijzondere traktatie om een klein notitieblok voor hun persoonlijke dagboek te kunnen gebruiken. Sommigen geven er de voorkeur aan om er een klein genoeg te houden om in hun zak te passen en sommigen willen er meerdere, maar hoe dan ook, er zijn manieren om deze kleine schatten te ordenen. Hieronder volgen enkele ideeën over het ordenen van uw bullet journals.

U kunt uw bullet journal georganiseerd houden door tags te gebruiken. Door uw papieren te labelen, kunt u gemakkelijk een specifieke notitie of een gedeelte van een brief terugvinden en onthouden waar u deze hebt geplaatst. Als u bijvoorbeeld een familiefoto bij uw familiefoto’s wilt plaatsen, kunt u de envelop etiketteren met de datum, de naam van de persoon en de plaats waar u de envelop heeft neergelegd. Overweeg om verschillende kleine gelpennen te kopen om alles overzichtelijk te houden. Deze zijn goedkoop en zullen hun doel dienen om uw papieren georganiseerd te houden.

U kunt een eenvoudige planner of notitieboekje gebruiken om uw bullet journal bij te houden.

Als u een planner of een notitieboekje gebruikt, kunt u een overzicht houden van de benodigdheden en materialen die nodig zijn om uw projecten te maken. Als u een planner gebruikt, label dan de pagina’s met de datum, de naam van de persoon die het project maakt en het benodigde materiaal. Als u daarentegen een notitieboekje gebruikt, schrijf dan de materialen en hun hoeveelheden op de binnenkant van de omslag.

Bullet Journal-notitieblokken en -planners maken het gemakkelijk om uw notities georganiseerd te houden, zelfs zo dat het een tijdbesparend voordeel wordt. Als u bijvoorbeeld een zakelijk voorstel voor een klant moet typen, plaatst u het ingevulde document in uw bullet journal nadat het is afgedrukt. Op die manier beschikt u over de nodige details voor de Ghosting die nodig zijn voor uw vergadering. Een standaard notebook of planner wordt niet geleverd met een Ghosting- of Scheduling-functie, dus het is belangrijk dat u een harde kaft van hoge kwaliteit koopt die deze functie bevat.

Om uw hele bullet journal op te slaan, voor individuele gebruikers of als cadeau, kunt u overwegen om een notitieboek of planner met harde kaft van hoge kwaliteit te kopen. Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar, waaronder de meest populaire stijlen, zoals notebooks in zakelijke of uitvoerende stijl. Als u uw nieuwe aankoop echter als cadeau wilt gebruiken, is een van de meest populaire keuzes het medium een gestippelde dagboek of planner. Veel mensen vinden dit de handigste, meest duurzame en stijlvolle notebook of planner die ze tegenwoordig op de markt kunnen vinden.

Bullet Journal inspiratie door MyLovely Notebook

Meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl

Related Posts