Tips en trucs voor het maken van diamantholen met Diamond Paintings

diamanten schilderijen

Tips en trucs voor het maken van diamantholen met Diamond Paintings

Diamantschilderijen zijn altijd een populaire optie geweest bij kunstenaars die het vlakke oppervlak van een schilderij te beperkend vinden. De grootste uitdaging bij deze methode is om de diamant zo natuurlijk en echt mogelijk te laten lijken. Een van de grootste uitdagingen en tips die ik kan bieden aan een kunstenaar die deze techniek wil uitvoeren, is om niet te veel was of acryl op het doek aan te brengen. Een van de grootste tips en trucs om te onthouden bij deze methode is dat er altijd maar een kleine hoeveelheid was of acryl op het canvas mag achterblijven.

Nog een van mijn beste tips en trucs voor diamantschilderijen is het maken van kleurlagen. Meerdere lagen gekleurde waspunten op elkaar leggen doet wonderen en zorgt voor een verbazingwekkende diepte in het kunstwerk diamond paintings. De sleutel tot het maken van lagen is om gewoon je best te doen om de look en feel van echte diamanten na te bootsen. Een geweldige manier om lagen te maken, is door eenvoudig een diamant op een canvas te schilderen en vervolgens een aantal verschillende gekleurde stippen toe te voegen. Een andere goede tip is om snel achter elkaar verschillende kleuren te gebruiken, dit zal helpen om nog meer diepte aan je werk toe te voegen. Hier is een laatste tip om te oefenen en te onthouden bij het werken met deze techniek.

Ik raad altijd aan om te beginnen met een klein gebied, zoals een shirt of een paar pagina's van een groter boek. Voeg vervolgens een aantal verschillende gekleurde stippen toe met verschillende pennen, van gelpennen tot vloeibare pennen tot permanente pennen. Verwijder ten slotte de kleurlagen en begin de diamant opnieuw te schilderen om een nieuw gelaagd effect te creĆ«ren. Dit is mijn derde artikel over het maken van diamantboren met een kit en de derde aflevering van mijn serie "Crafting Diamonds in the Kitchen – Part 1".

Meer informatie op: https://www.mythofasia.nl/