Boumanhoveniers is een klein particulier tuinbedrijf in de stad Delft. Dit tuinbedrijf biedt een verscheidenheid aan verschillende diensten aan hun klanten, waaronder bloemen- en kruidentuinieren, onderhoud van bomen en struiken, barbecue, dekverzorging en landschapsarchitectuur. Het tuinbouwbedrijf biedt haar klanten drie soorten kassen, bloembakken en tuinbakken aan. Hun huidige landschapsschilderproject is gericht op de aanleg van een grote nieuwe tuin.

Boumanhoveniers heeft vier soorten gebouwen voor hun tuinmannen: een kas, een kantoorgebouw, een winkelpand en een boomstandaard. De tuinmannen hebben de mogelijkheid om een van deze constructies te gebruiken, of ze kunnen al het bovenstaande gebruiken. De tuinman in Delft moet ervoor zorgen dat hij voor elk gebouw de juiste vergunningen krijgt voordat hij aan het werk gaat. Ze moeten ook een bewijs van verzekering overleggen aan de lokale autoriteiten. Dit omvat een aansprakelijkheidsbeleid, een dekkingsschema en een bewijs van bewoning.

Het bedrijf heeft vier verschillende modellen kassen. De Garden Tower is ongeveer vijfentwintig voet lang en gemaakt van aluminium. De Kalenberg-kas heeft twee niveaus en wordt geleverd met een ladder om het lagere niveau te bereiken. Het Garden Shop-gebouw heeft twee verdiepingen en is uitgerust met een volledig geautomatiseerd besturingssysteem, automatische blazers en een gigantische bladverzamelaar.

De Tuintoren heeft twee verdiepingen en heeft een glazen raam op de benedenverdieping, terwijl het winkelgebouw een raam op de begane grond heeft. Het Winkelgebouw, samen met de andere modellen van de Tuinman in Delft, zijn allemaal uitgerust met de Kalenberg Automatische Bladblazer, Automatische Bladverzamelaar en Kalberg Zegels CBG. Deze apparatuur helpt de planten sterk en gezond te laten groeien. De Garden Arms zijn uitgerust met het HVAC-systeem Bronzer.

De Garden Arms zijn er in twee verschillende stijlen, de Garden Arms Floral en de Garden Arms Lattice. De bloemenarmontwerpen zijn gemaakt van gaas en er is draad gedrapeerd over de structuur voor formaliteit. Het gaas op deze armen is echter zwart. Het Lattice is een eenvoudige structuur bestaande uit drie bogen en elke boog bestaat uit een traliewerk aan de zijkant en een onderste blad. De coatings die op deze jassen worden gebruikt, zijn bedoeld om het Nederlandse klimaat te weerstaan zonder afbreuk te doen aan elegantie en verfijning.

De laatste vier jassen van de Tuinman in Delft zijn ontworpen door de bekende ontwerper Joann Joseph van der Goes. De Garden Arrangements zijn verkrijgbaar in brons, aluminium, hout en ijzer. Het ontwerp van deze jassen is bedoeld om een gevoel van gratie aan het gebouw te geven. Al deze jassen van de Delft zijn met de hand vervaardigd en er is geen minimum bestelling voor geplaatst. De tuinman in Delft moet elke zegelring bij de hand hebben om zijn jassencollectie compleet te maken.

Bezoek voor meer informatie hun website op boumanhoveniers.nl

Related Posts