auto importeren duitsland

Wat u moet weten over auto-import naar Duitsland

Auto Importeren Duitsland Met zijn uitstekende kwaliteit zijn Duitse auto’s zeer geprezen en wereldberoemd om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en luxe. Afgezien van deze, is het ook een van de meest kosteneffectieve opties voor mensen die geïmporteerde auto’s willen kopen. Een van de beste manieren om een ​​Duitse auto te kopen, is via een importauto.

De kwaliteit van de Duitse auto’s die in het land worden geïmporteerd, is bevestigd door de autoriteiten. Afgezien hiervan kunnen de prijsklasse en het aantal jaren dat de auto’s worden vervaardigd worden gecontroleerd door verschillende online bronnen. Bijkomend voordeel is dat bij het kopen van geïmporteerde auto’s in Duitsland de prijzen aanzienlijk lager zijn dan die in het VK.

Hoe vind je de plek om te bezoeken?

Het kopen van een importauto is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de verschillende online dealers of auto-importautoveilingen gaan en een auto kiezen die past bij uw eisen en budget.

Kies om te beginnen een auto die in goede staat verkeert. U moet ervoor zorgen dat de auto die u kiest, vrij is van alle soorten deuken, krassen, deuken of chips.

Een andere belangrijke stap bij het kopen van een geïmporteerde auto is het VIN, het voertuigidentificatienummer van de geïmporteerde auto, te controleren. U moet ervoor zorgen dat het voertuig nog in een nieuwe staat verkeert, aangezien sommige importeurs oude auto’s met nep VIN’s proberen te verkopen. Daarnaast moet het ook een schone titel hebben en geen auto met een verlopen kenteken.

Nadat u de auto zorgvuldig heeft gecontroleerd, dient u een inschatting te maken van de kosten. Bepaal eerst hoeveel kilometer u maandelijks met de auto gaat rijden. Dit zal u helpen beslissen hoeveel geld u moet betalen om de auto in Duitsland te importeren.

U kunt ook overwegen om in Duitsland een importautodealer te zoeken. U kunt informatie krijgen over verschillende dealers of auto-importbedrijven. Heeft u eenmaal een dealer of bedrijf gevonden, dan kunt u beslissen welk type auto u wilt kopen. U moet ook rekening houden met de kosten van het verzekeren van het voertuig.

Als u eenmaal het type auto heeft gekozen, is de volgende stap om via internet te zoeken naar de verschillende bedrijven. Ze kunnen zich in verschillende steden in het land of zelfs in andere delen van Europa bevinden.

Je moet ook een lijst maken van alle verschillende soorten auto’s en op zoek gaan naar de beste. Het zal u helpen de kenmerken van de auto’s te vergelijken en de meest geschikte te kiezen.

Required tips when buying a bezoek de site

Nadat u een lijst heeft gemaakt van alle verschillende autodealers, kunt u nu contact met hen opnemen en hen vragen naar hun prijzen en hun voorwaarden. Deze kunnen van autodealer tot autodealer verschillen.

Vraag indien mogelijk de prijsopgaven per fax, zodat u niet steeds naar verschillende autodealers hoeft te gaan. Soms zijn prijsopgaven echter ook via internet verkrijgbaar.

Het belangrijkste dat u moet onthouden bij het kiezen van de juiste auto, is er een te vinden met de meeste functies. Sommige autodealers kunnen u misschien lage prijzen bieden, maar als ze u geen garantie bieden, moet u deze vermijden.

Mocht u ergens niet zeker van zijn, dan is het beter om een ​​second opinion te krijgen. Dit bespaart u tijd en geld.

Voordat u uw nieuwe auto koopt, moet u het contract zorgvuldig lezen. Zorg er ook voor dat u de voorwaarden van de garantie duidelijk begrijpt. U moet de dealer ook vragen om u een autogids, een wegenkaart en andere handleidingen te geven die zijn geschreven voor auto-import.

Bezoek de site De Duitse autowetten variëren afhankelijk van of u deze bij een dealer of bij een particulier koopt. Er zijn enkele dingen die u moet weten voordat u aan de slag gaat. zoals hoe u een invoervergunning aanvraagt.

U dient ook te lezen over eventuele speciale regels in de Duitse wetgeving die van toepassing zijn op uw land voordat u uw auto naar Duitsland laat verzenden. Het is een goed idee om een ​​expert het voertuig te laten bekijken voordat u het laat verzenden. U moet ook een proefrit maken met de auto voordat u deze naar Duitsland verzendt.

Related Posts