dodge ram

Zijn Dodge Ram en Dodge hetzelfde? In het verleden maakten zowel Dodge als Ram deel uit van de Chrysler Group. Net als bij andere automerken in de groep, hebben ze elk hun eigen unieke voertuiglijnen. Voertuigen zoals de Ram 1500 pick-up truck en de Dodge Grand Caravan behoren ook tot de reeks voertuigen van het bedrijf.

In de afgelopen jaren heeft het merk Ram de naam Dodge Ram gekregen. Beide merken zijn de afgelopen jaren gescheiden van het moederbedrijf.

Verschillende doeleinden voor het gebruik van Pickup auto

Tegenwoordig worden zowel Ram-vrachtwagens en bestelwagens als Dodge verkocht. Als het gaat om het maken van voertuigen voor beide merken, zijn de verschillen behoorlijk groot. Beide bedrijven produceren vrachtwagens en bestelwagens van vergelijkbare grootte, meestal ongeveer 3 meter lang en 1,20 meter breed. Ze delen ook vergelijkbare carrosserievarianten en kenmerken.

Ram-vrachtwagens en bestelwagens verschillen ook van Dodge-vrachtwagens en bestelwagens als het gaat om functies. Beide typen voertuigen hebben grote ramen, veel laadruimte en zijn behoorlijk stevig. Dodge heeft echter geen grote deuren en ramen zoals Ram. De Dodge-lijn is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat Dodge op elke manier kan worden aangepast, ongeacht welke kleur of stijl hij wil.

Dodge ram lease heeft ook een aantal verschillende soorten motoren te koop. Ram gebruikt echter een vierwielaandrijvingssysteem om superieure tractie te bieden. Het is ook mogelijk dat een Ram pick-up een aanhanger trekt. Naast Ram’s Truxedo- en Empire-lijnen zijn er veel verschillende modellen vrachtwagens en bestelwagens te vinden in de Dodge-serie. De meeste modellen hebben een standaard benzinemotor, maar er zijn enkele modellen die ook voorzien zijn van dieselbrandstofopties.

Wat veiligheidsvoorzieningen betreft, bieden zowel Ram- als Dodge-vrachtwagens en bestelwagens veiligheidsvoorzieningen die vergelijkbaar zijn met die van hun concurrenten. Beide hebben airbags, antiblokkeerremmen en antidiefstalvoorzieningen. Beiden gebruiken airbags in hun voertuigen, maar in het geval van Ram bevinden deze airbags zich op de passagiersstoelen in plaats van op de laadbak. De Dodge Ram-serie biedt geen vergelijkbare functie.

Ram-voertuigen hebben echter enkele veiligheidsvoorzieningen. Enkele hiervan zijn onder meer zijairbags voorin, een zijgordijn op de achterbank en automatisch noodremsysteem.

De beste deal bij het kopen van een voertuig

Er is een zeer sterke band tussen de twee namen, en er zijn ook veel overeenkomsten. Dus als u zich afvroeg of ze hetzelfde of verschillend zijn, kunt u er zeker van zijn dat ze hetzelfde zijn. Ram is de merknaam voor een populair voertuig, dat werd geproduceerd door het bedrijf Dodge voordat het de overstap maakte naar Dodge. Dodge is het merk voor de lijn pick-up trucks en bestelwagens van het bedrijf.

Als het op prestaties aankomt, hebben zowel Ram als Dodge veel te bieden. Ram-vrachtwagens en bestelwagens kunnen dankzij de grote motor een goed benzineverbruik halen. Dodge-vrachtwagens en bestelwagens kunnen dankzij de krachtige motor ook behoorlijke snelheden halen.

Dodge biedt ook een scala aan opties als het gaat om opties en functies. Een van die opties is het R / C-pakket. Hierdoor kan de eigenaar een elektrische op afstand bestuurbare vrachtwagen of SUV besturen. Hoewel het bezit van een van deze voertuigen veel voordelen heeft, is een van de meest in het oog springende voordelen het feit dat eigenaren kunnen rijden, zelfs zonder het gebruik van een stuurwiel.

Als er één voordeel is dat de Dodge Ram heeft ten opzichte van Ram-vrachtwagens en bestelwagens, dan zouden het de veiligheidsvoorzieningen moeten zijn die door beide merken worden aangeboden. Alle Dodge-voertuigen worden standaard geleverd met veiligheidsvoorzieningen, maar Ram-vrachtwagens en bestelwagens hebben ook extra veiligheidsvoorzieningen. Zo is een rolkooi standaard op alle Dodge-modellen, terwijl Ram-vrachtwagens en -busjes er niet standaard bij worden geleverd.

De enige manier om echt te bepalen wie beter is, is door ze uit te proberen, door ze op de proef te stellen en het zelf te ontdekken. Koop een van de Ram-vrachtwagens of -busjes waarin u geïnteresseerd bent en kijk hoe u het doet. Ontdek dan wat u vindt van de Dodge-vrachtwagens en -busjes die Dodge ook aanbiedt vanleersum.nl.

Related Posts