Boek foodtrucks voor speciale evenementen

Al meer dan tien jaar is de eens zo bloeiende foodtruck-industrie van Jacksonville Beach in verval. Er zijn veel factoren die hieraan hebben bijgedragen. De meest voorkomende is concurrentie van mobiele restaurants die overal in de stad opengaan. Een andere zijn de stijgende kosten van exploitanten van foodtrucks.

Een nieuwe groep ondernemende huiseigenaren in Nocatee heeft echter een verzoekschrift ingediend bij de stad om foodtrucks te herstellen in bepaalde delen van hun geplande gemeenschap waar ze de afgelopen jaren zijn gesloten vanwege schendingen van de code. Deze particulieren en hun partners zijn eigenaar van mobiele cateringbedrijven voor foodtrucks. Ze beweren dat de sluiting het resultaat was van een misverstand tussen de ondernemers en de lokale handhavingsinstanties.

Volgens Jacksonville Beach is catering voor foodtrucks geen bedrijf dat als eenmanszaak kan worden geƫxploiteerd. Eigenaars moeten mede-eigenaar zijn van hun voertuigen. Een eigenaar van een mobiele foodtruck kan misschien een aantal maanden een bedrijf runnen, maar de kans om een vergunning te krijgen blijft klein. Eigenaren van foodtrucks in Jacksonville moeten een speciale certificering hebben van het Florida Department of Agriculture, vooral als ze alcohol schenken.

De nieuwe groep wil de lokale foodtruck-industrie helpen en de economie helpen bij het proces door partnerschappen aan te gaan met andere lokale bedrijven en kantoren in de stad. Dit omvat de Jacksonville Fish Bowl, de Jacksonville Zoo, het Jacksonville Museum of Art en andere lokale kantoren en bedrijven. Book Food Trucks moedigt andere mobiele cateringbedrijven in de stad aan om partnerships met hen aan te gaan en te investeren in advertenties. Door deze partnerschappen zouden de mobiele cateringbedrijven hun diensten tegen gereduceerde tarieven kunnen promoten bij lokale kantoorgebouwen.

Niet iedereen is het eens met het idee om op deze manier lokale bedrijven te promoten, vooral omdat de Book Food Truck Association niet uitkijkt naar het kleine bedrijf. In feite probeert de Boca Raton Gourmet Food Truck Association een verbod op te leggen op elke vorm van reclame die lokale catering promoot. Volgens Boca Raton Gourmet Food Truck Association Presidentwomen Lisaorie M. De Leon: “De lokale foodtruck-industrie vormt een ernstige bedreiging voor onze eetcultuur vanwege alle ketens die nu gastronomisch eten aanbieden. Ze nemen de unieke smaak van de foodtruck weg. eigenaar die op een efficiĆ«nte manier lekker eten weet te bezorgen. ”

Hoe zit het met het gebruik van Book Food Trucks voor fondsenwervers? Volgens Brad Callen, de verkoop- en marketingmanager van het Special Event Network, “doen we geen bedrijfscatering als fondsenwervers. De meeste mensen willen niet om 11 uur ‘s ochtends een doos Pepsi kopen. Als u ‘s avonds een Food Truck-inzamelingsactie boekt, is het misschien een goed moment om het concept bij uw klanten te introduceren om geld in te zamelen. ” Aangezien we bedrijfscatering blijven zien evolueren naar een meer verfijnde vorm, zijn veel ondernemers op zoek naar nieuwe manieren om hun evenementen te laten opvallen, vooral met evenementen zoals de Annual Catered Tea van de Book Food Truck Association, ten voordele van goede doelen zoals de Lance Armstrong. Foundation en de Make-A-Wish Foundation. ”

Kijk voor meer informatie op https://toettoetfood.nl

Related Posts