Hoe u de waarschuwing voor het blokkeren van websites kunt vermijden

Veel voorkomende symptomen van een op de zwarte lijst geplaatste website. Als bezoek de site(op de zwarte lijst) online bezoekt, krijgt u de volgende waarschuwing: “Deze website is mogelijk gehackt.” De resultaten van zoekmachines zeggen “Deze website is mogelijk gehackt” wanneer u op een link op de website klikt en u wordt omgeleid naar de waarschuwingspagina voor het blokkeren van websites.

Wanneer u een website op de zwarte lijst bezoekt, geeft uw webbrowser een berichtvenster “Niet gevonden” weer. Op de zwarte lijst geplaatste websites blokkeren vaak veel van de populaire zoekmachines. Je kunt de blocker soms omzeilen, maar dat vereist enige technische kennis. Als u een site op de zwarte lijst bezoekt en geen technische vaardigheden hebt, probeer dan een andere website te bezoeken zonder uw browser te gebruiken.

Antivirus blokkeert het grootste deel van de website wanneer u deze voor het eerst bezoekt. Wanneer u op een link klikt, geeft de zoekmachine resultaten aan “Deze website is mogelijk gehackt”, wanneer u op een link op de website klikt en u wordt omgeleid naar de waarschuwingspagina voor het blokkeren van websites.

Hosting waarschuwt u dat de waarschuwing voor het blokkeren van websites wordt weergegeven en schakelt uw site uit. De host vertelt je over de inbreuk op de beveiliging op hun website. Dit is waar veel mensen hulp zoeken. Ze kunnen u vertellen hoe u de blokkering kunt omzeilen.

Meestal vertelt de hostingsite je dat ze de website moeten blokkeren vanwege een inbreuk op de beveiliging en zullen ze je dit laten weten. Ze vragen meestal ook om betaling. Het goede is dat er tal van diensten zijn die gratis diensten aanbieden om u te helpen toegang te krijgen tot de website die u nodig hebt.

Een andere reden waarom mensen dit websiteblok willen omzeilen, is omdat ze denken dat het een advertentiesite is. Maar de waarheid is dat het eigenlijk een legitieme site is met legitieme informatie. Het kan op geen enkele manier worden gebruikt als advertentiesite.

De site biedt een enorme hoeveelheid informatie en veel mensen genieten van de informatie die ze op de site vinden. Deze mensen zullen een kwaadwillende website niet bezoeken om iets te adverteren.

Als u denkt dat dit informatie is waarnaar u op zoek bent, neem dan contact op met de website-eigenaar op het hierboven vermelde websiteadres en stel vragen. Ze kunnen u wellicht helpen de blokkeerwaarschuwing van de website te omzeilen.

Een andere reden om de blokkeerwaarschuwing van de website te bezoeken, is als u zich onveilig voelt op een website. De site kan u veel informatie over een persoon, bedrijf of groep bieden, maar het kan zijn dat u zich niet op uw gemak voelt om uw persoonlijke gegevens aan een vreemde te verstrekken. In deze gevallen kan de waarschuwing voor het blokkeren van websites nuttig zijn.

Zodra u de website bezoekt, kunnen zij u vragen om uw e-mailadres in te voeren, zodat contact met u kan worden opgenomen als u besluit zaken te doen met de website. Maar het kan zijn dat u zich niet hoeft te registreren.

Controleer dus voordat u de website bezoekt of deze een geldig hostingaccount en domeinnaam heeft. Sommige hostingsites zijn mogelijk geblokkeerd, ook al heeft de site-eigenaar mogelijk een geldig hostingaccount.

Het is een goed idee om een ​​website bij meerdere hosts te controleren voordat u zich registreert. Zorg ervoor dat er een geldig e-mailadres en een domeinnaam zijn geregistreerd bij de host, zodat u geen geld verspilt aan het registreren bij een site die niet van u is.

Gebruik een zoekopdracht op internet om domeinen te vinden die op de zwarte lijst staan ​​van Google, Yahoo en MSN. U kunt deze mappen gebruiken om te zien welke websites beschikbaar zijn. Het zal u verbazen hoeveel gratis domeinen er op internet zijn.

Nadat u websites heeft gevonden die mogelijk op de zwarte lijst staan, wilt u de algemene voorwaarden van de service lezen. Dit is vooral belangrijk als u een account wilt maken op een site waarvoor een kleine vergoeding vereist is. U wilt ervoor zorgen dat de website veilig is en een goede service biedt.

Meld u niet aan voor iets dat te duur is zonder zeker te weten dat het het waard is. Sommige gratis services zijn misschien niet de moeite waard om voor te betalen, vooral als het product of de service die u zoekt niet echt de moeite waard is om voor te betalen. Probeer indien mogelijk vast te houden aan betaalde lidmaatschapssites.

Vergeet dus niet door de site te bladeren en zorg ervoor dat er informatie over de website wordt vermeld. die u moet weten voordat u zich aanmeldt.

Related Posts