Tips voor het kopen van een auto uit Duitsland

Of u nu een vaste auto importeert of voor het eerst een auto importeert in Nigeria, het wordt essentieel om op de hoogte te blijven van trends in de branche om een weloverwogen beslissing te nemen over welke auto’s u wilt importeren. De auto-industrie varieert tegenwoordig enorm, inclusief het aantal spelers in de industrie en hun respectievelijke uitbreidingsstrategieën. De auto-importindustrie in Nigeria staat voor vergelijkbare uitdagingen als autofabrikanten in het buitenland. De automarkt in Nigeria fluctueert drastisch, inclusief het aantal geproduceerde voertuigen, dus het bijhouden van trends in de branche wordt cruciaal om een weloverwogen beslissing te nemen over het type geïmporteerde auto’s dat u moet importeren. Met internet en andere nieuwe media is het vinden van een auto online tegen betaalbare prijzen binnen enkele minuten gedaan … Maar hoe weet u welke auto het beste is om te importeren?

De totale importkosten van een in Duitsland gefabriceerde auto zijn uiteraard inclusief transportkosten naar uw eindbestemming. Naast de transportkosten moet u mogelijk ook lokale belastingen betalen, afhankelijk van het systeem van belastingen en toeslagen van de lokale overheid. U moet er ook rekening mee houden dat sommige invoer van voertuigen hoge invoerrechten met zich meebrengt, vooral als u auto’s uit de EU importeert. Deze kosten variëren echter afhankelijk van het land waar u de auto laat importeren, dus u kunt het beste bij uw plaatselijke douanekantoor informeren wat de toepasselijke tarieven en belastingen zijn.

De totale kosten voor het auto importeren duitsland omvatten ook de kosten van accessoires of onderdelen die u zou moeten kopen om uw auto aan te passen. In de meeste gevallen omvatten dergelijke accessoires prestatieonderdelen zoals luchtfilters, wielen en banden, reserveonderdelen voor wielen, onderdelen voor wieluitlijning en andere. Sommige auto-importeurs kunnen hun voertuigen ook verzenden met op maat gemaakte deurgrepen en automatten, waardoor het voertuig er veel beter uitziet. Deze kosten worden mogelijk gedekt door de verkoper van het voertuig dat u in de VS wilt importeren.

Als het gaat om het kopen van de juiste auto voor import uit Duitsland, moet u ook overwegen om in Duitsland een maritieme verzekering voor uw auto af te sluiten. Een maritieme verzekering is vooral belangrijk voor een auto die naar het buitenland gaat. Dit beleid beschermt u niet alleen tegen schade aan of verlies van uw auto in het water, het kan u ook behoeden voor het betalen van extra kosten die autobezitters in de VS mogelijk moeten betalen wanneer ze een claim indienen. Een importeur die zijn auto naar u verzendt, hoeft echter geen zeevaartverzekering af te sluiten.

Ten slotte zou u ook moeten overwegen om een auto te kopen die is voorbereid en getest voor import door een erkende carrosseriebedrijf in Duitsland. Dit komt omdat de Amerikaanse wet geen testen vereist op auto’s die in het land worden geïmporteerd, dus nog niet voltooide auto’s die bij uw dealer aankomen, komen niet door de keuring. Vraag de dealer of het toegestaan is om de auto zelf te importeren. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk de auto laten testen.

Dit zijn slechts enkele van de tips waarmee u rekening moet houden als u van plan bent auto’s uit Duitsland te importeren. Duitsland is een geweldige plek om auto-onderdelen en andere voertuigen te vinden die gemakkelijk kunnen worden aangepast voor uw doeleinden. Maar voordat u met een importproject begint, moet u zich eerst vertrouwd maken met de benodigde documenten en papierwerk die u nodig heeft en met de risico’s die gepaard gaan met het importeren van auto’s uit Duitsland.

Voor meer informatie bezoek https://www.vanleersum.nl/

Related Posts