visie makelaardij

Vision Brokers, LLC (‼ Vision Brokergage ›), een door FINRA erkende effectenmakelaar / dealer (SARB), is gevestigd in Stamford, Connecticut en heeft tientallen filialen en honderden geregistreerde vertegenwoordigers in het hele land. Vision Brokers biedt een compleet scala aan hypotheekdiensten, waaronder commercieel onroerend goed, residentieel, commercieel, meergezinswoningen, investeringen en ontwikkeling, senior, schuldconsolidatie, gestructureerde schikkingen, belastingdelinquenten en vele andere soorten commerciële financiering.

De beursvennootschap Vision is eigendom van een groep van zes particuliere investeerders. De Vision beursvennootschap is geregistreerd bij FINFA. Vision-makelaars zijn niet aangesloten bij een financiële instelling. De Vision-makelaardij zet zich in om hun klanten hoogwaardige, kosteneffectieve diensten te bieden. Vision-makelaars zijn onafhankelijke contractanten die geen vergoedingen voor verkopen of commissies van hun klanten ontvangen.

Vision-makelaardijbedrijven hebben een vergunning van FINFA en bieden uitgebreide diensten. Vision-makelaarsbedrijven kunnen op maat gemaakte diensten aanbieden, waaronder verwijzingen naar hypotheekmakelaars, informatie over de effectenmarkten, financieel beheer, boekhouding en boekhouding, evenals onderzoek en analyse.

Visiemakelaardijbedrijven zijn verantwoordelijk voor het beschermen van de activa van hun klanten en helpen bij de tijdige verwerking van alle aanvragen. Visiemakelaardijbedrijven bieden ook informatie en onderzoek naar de beste bedrijven voor hun klanten en investeerders. Vision-makelaars werken nauw samen met alle grote banken en kredietverenigingen om al hun klanten concurrerende tarieven voor hypotheken, kredietlijnen en andere soorten leningen te bieden.

Om Vision-makelaar te worden, moet u ten minste achttien jaar oud zijn, een middelbare schooldiploma of een equivalent daarvan, een geldig sofinummer en het vermogen om te lezen, schrijven en begrijpen te hebben. Minimaal vijf jaar ervaring met beleggen en financieren heeft de voorkeur van alle gekwalificeerde kandidaten. De Vision-beursvennootschap accepteert geen aanvragers die eerder zijn veroordeeld voor een misdrijf. Kandidaten moeten ook slagen voor een achtergrondtest om hun strafblad te verifiëren.

Visiemakelaardijen werken nauw samen met hun klanten en bieden gedegen analyse en advies. Ze evalueren de financiële situatie en doen aanbevelingen aan klanten over manieren om hun financiële situatie te verbeteren. Visiemakelaardijbedrijven zullen na een eerste evaluatie een volledig financieel rapport verstrekken om te bepalen welke opties beschikbaar zijn voor de klant. Zij zullen dan uw opties evalueren en u helpen een beslissing te nemen over welke het beste voor u werkt.

Visiemakelaardijbedrijven voeren marktonderzoek uit en doen marktanalyses. Ze voeren ook enquêtes en onderzoeken uit om u informatie te geven over de hypotheeksector, die u op hun beurt zal helpen weloverwogen beslissingen te nemen. bij het kopen van een hypotheek of het herfinancieren van uw woning.

Visiemakelaars kopen uw hypotheekleningen niet en nemen niet deel aan onderhandelingen met uw geldverstrekker. Ze werken rechtstreeks samen met de banken en kredietverstrekkers en helpen u bij het afsluitingsproces.

Visiemakelaardijbedrijven kunnen ook helpen met voorafgaande goedkeuring of leningaanpassingen voor bepaalde soorten woningleningen, zoals FHA, VA of USDA. Visiemakelaardijbedrijven kunnen zelfs helpen met opties voor woningaanpassing naast de primaire afschermingopties.

Visie-makelaarsbedrijven rekenen geen vergoedingen of commissies aan hun klanten, maar ze kunnen een provisie in rekening brengen. aan het bedrijf als ze een financieringsaanvraag ontvangen van de kredietnemer voor een nieuw bedrijf of investering.

Visie-makelaarsbedrijven zijn doorgaans geregistreerd als een Public Accounting and Securities Commission of Canada (PAAS 114). lid. Visie-makelaardijbedrijven moeten aan specifieke kwalificaties voldoen voordat ze als “geaccrediteerd” worden beschouwd door de Canadian Financial Transactions Association. {TTABC). De National Association of Brokers and Dealers, of NASD, accrediteert Vision-makelaarsbedrijven, maar niet alle leden zijn geaccrediteerd door NASD.

Als geregistreerd lid van NASD zijn Vision-beursvennootschappen onderworpen aan de Ethische Code en Verantwoordelijkheden van NASD. Leden moeten zich ook houden aan alle toepasselijke regels en voorschriften van NASD en nauwkeurige informatie verstrekken aan klanten.

Related Posts