bitcoin kopen

Waar Bitcoins kopen – Hoe het werkt en waar niet

Het internet heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen bijna alle andere dingen kopen en verkopen. Sommige van deze dingen zijn bijna handelswaar geworden, zoals voedsel, gas en elektriciteit. Een ding dat echter ontbrak, is waar bitcoins te kopen. Tot voor kort was dit echter een van de grootste nadelen van het gebruik van internet om dingen online te kopen. Hoewel er veel gerenommeerde online winkels zijn, zijn er ook veel duistere bedrijven die zullen proberen te profiteren van uw gebrek aan kennis en financiële situatie om u voor gek te zetten.

Dus waar bitcoins kopen? Om te beginnen heb je een virtual private server (VPS) nodig. Dit is de goedkoopste manier om aan de slag te gaan, omdat u hiermee kunt genieten van de voordelen van een speciaal hostingplatform zonder de kosten van het onderhouden van een fysieke server. Bovendien bent u volledig anoniem terwijl u op internet surft. U hoeft uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam of bankgegevens, niet te onthullen. Het is ook niet nodig om een stortingsformulier op te sturen, omdat je geld op de door jou opgegeven datum naar je VPS-account wordt gestuurd.

Nadat je je VPS hebt opgezet, ben je klaar om aan de slag te gaan. Als je je VPS hebt, moet je een online portefeuilledienst zoeken. Er zijn twee opties: een gratis webservice of een betaalde service. Elk heeft zijn voor- en nadelen, maar uiteindelijk komt het erop aan welke het handigst is. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een gratis webgebaseerde service, maar beide hebben hun voordelen.

Wat betreft waar u bitcoins kunt kopen, er zijn twee manieren om ze te kopen.

Ofwel via traditionele methoden, zoals in een fysieke winkel, of via een van de vele online digitale portefeuilles die er zijn. Hoewel er enkele verschillen zijn tussen de twee, hebben de meeste hetzelfde basisprincipe. Digitale valuta worden vaak digitale portefeuilles genoemd, omdat ze net zo functioneren als traditionele portefeuilles.

Waar bitcoins in digitale vorm te kopen, is het afgelopen jaar populair geworden, voornamelijk vanwege de toegenomen beschikbaarheid van bitcoins. Online retailers zoals BitPay en Paydotcom bieden een service waarmee mensen contant geld naar hun bitcoins kunnen overmaken door een eenvoudig online formulier in te vullen. Mobiele portemonnees zijn een andere optie, maar worden veel minder vaak gebruikt. Een van de belangrijkste redenen is dat toegang tot uw saldo veel gemakkelijker is met een online portemonnee dan met een telefoon of met een gewone offline portemonnee. Dit kan echter zeker worden gedaan als u een van de meer gerenommeerde online wallets gebruikt.

Een van de belangrijkste vragen die mensen vaak stellen, is “hoe koop ik bitcoins?” Er zijn veel manieren om deze zeer waardevolle en controversiële virtuele valuta te kopen. De gemakkelijkste manier is om een geaccrediteerde en professionele lokale winkelier te vinden die deze service aanbiedt. Sommige plaatsen bieden een gratis proefperiode aan waarin u hun service test en besluit of deze geschikt voor u is. Andere opties zijn om een nieuwe bankrekening te openen en geld over te maken naar uw pseudo-bankrekening.

Er zijn veel voordelen aan het kopen van bitcoins. Een van de meest aantrekkelijke zijn de lage transactiekosten die u doorgaans zult ervaren wanneer u op deze manier handelt. Virtuele valuta zijn erg moeilijk te dupliceren, dus de hoeveelheid geld die u uitgeeft, wordt aanzienlijk verminderd. Bij de meeste vormen van beleggen is het proces bovendien van korte duur en ontvangt u uw beloningen vrijwel onmiddellijk. Met een traditionele bankrekening kan de wachttijd weken tot maanden duren en het is mogelijk dat u nooit de volledige waarde krijgt van wat u hebt geïnvesteerd.

De regering van de Verenigde Staten en andere internationale rechtsgebieden onderzoeken momenteel juridische opties om de opkomst van virtuele valutahandel te stoppen, zoals het verbod op de populaire forexmarkt. Hoewel het nog niet is gebeurd, kan de Amerikaanse regering ervoor kiezen om belasting te heffen op digitale munten, die zij een soort illegale drug zou kunnen noemen. Het is ook interessant om te zien hoe de regering van de Verenigde Staten omgaat met digitale valuta, aangezien ze momenteel verwikkeld zijn in een voortdurende oorlog met cyberterroristen. De trend om bitcoins te kopen in de Verenigde Staten zou de komende jaren zelfs behoorlijk intens kunnen worden.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester